Направи запитване

Нова Година - остров Бали и Сингапур

IBIS STYLES BALI BENOA 4****

цени: от 4567.00 лв.
Оферта №: 234260
Нощувки: 13 дни, 10 нощи
Транспорт: Самолет
Маршрут: Бали, Индонезия

Насладете се на прекрасна почивка и си подарете едно незабравимо изживяване в този приказен тропически свят, с извисяващи се в облаците вулкани, планински склонове, тропическа джунгла с аромат на орхидеи, хибискуси и бугенвилии, с плажове – искрящи под горещото слънце и галени от топлите вълни на Индийския океан.

Цени и дати

Дата на Пътуване
23/12/2023
човек в двойна стая
4 567.00 лв.

Цената включва:

  • Самолетен билет София – Истанбул – Денпасар – Сингапур – Истанбул – София с Turkish Airlines с включен 23 кг. чекиран и 7 кг ръчен багаж;
  • Полет Денпасар – Сингапур с включен 23 кг регистриран багаж;
  • Летищни такси;
  • Трансфери летище – хотел – летище в Бали и Сингапур;
  • 1 нощувки със закуски в Банкок в хотел Pan Pacific Singapore 5 * (или подобен);
  • 9 нощувки със закуски на остров Бали в избрания хотел;
  • Еднодневна екскурзия на Бали - Оризовите полета – храма Бедугул – Танах Лот, с включен обяд; 
  • Обзорна екскурзия на Сингапур;
  • Водач, придружаващ групата при минимум 16 пътуващи и помагащ с превода на екскурзиите на място;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро  на човек на ЗАД „Уника“.

Цената не включва:

  • Разходи от личен характер;
  • Виза за Индонезия при пристигане – 500 000 IDR (около 40 евро);
  • Новогодишна вечеря, ако има задължителна;
  • Допълнителни услуги и екскурзии по програмата;
  • Застраховка за хора над 65 г.: 66-70 г. с покритие 10 000 евро – доплащане 5 евро; 71-75 г. с покритие 5 000 евро – доплащане 5 евро; 76-79 г. с покритие 4 000 евро – доплащане 8 евро; от 80 г. с покритие 2 000 евро – доплащане 6 евро;
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“ - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и  срока за анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания "Алианц";
  • Такса към самолетния билет (ако има такава към момента на издаване на билетите за цялата група)

Хотели

IBIS STYLES BALI BENOA

  • Описание

    Ibis Styles Bali Benoa разполага с открит басейн и се намира в рамките на 5 минути път с кола от търговския комплекс Bali Collection. Хотелът предлага 2 заведения за хранене, фитнес зала и модерни стаи със самостоятелни бани. В цялата сграда е осигурен безплатен Wi-Fi достъп до интернет. Климатизираните стаи имат весел и колоритен интериор. Оборудвани са с плоскоекранен телевизор със сателитни канали, термокана и сейф. Някои са със собствен балкон. Самостоятелните бани включват душ и безплатни тоалетни принадлежности. Ibis Styles Bali Benoa е на 25 минути път с кола от оживения район Кута. Международно летище Нгурах Раи е на 12 км от хотела, който осигурява летищен трансфер срещу заплащане. Хотелът предлага също 24-часова рецепция, съхранение на багаж и обмяна на валута. Туристическото бюро организира обиколки на забележителностите. Другите възможности за отдих включват масажи и релаксиране в сауната. Превозни средства под наем са на разположение за тези, които искат да разгледат района. Гостите могат да се насладят на международна кухня в ресторант Ocean и на напитки в бар Splash Pool. Осигурява се и рум-сървис.

Програма

  • Ден 1

    Заминаване от София в 21:30 ч. за Бали през Истанбул. Кацане на летището в Истанбул в 23:55 ч.

  • Ден 2

    Излитане от Истанбул в 01:45 ч. Пристигане на международното летище в Денпасар в 18:55 часа. Посрещане от представител на фирмата-партньор и трансфер до хотела. Настаняване в избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

  • Ден 3

    Закуска. Свободно време за плаж. Нощувка.

  • Ден 4

    Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия (срещу доплащане) – посещение на Bali Safari Marine Park, пакет JUNGLE HOPPER. Над 120 животински вида живеят в парка, вкл. комодски варан, орангутани, балийска мейна и много други. Ще се насладите на шоу с различни животни, вкл. големи котки и слонове. Нощувка.

  • Ден 5

    Закуска. Целодневна екскурзия (включена в цената) – трансфер до оризовите полета Jatiluwih и храма Улун Дану, на брега на езерото Бератан, на около 50 км от Денпасар. Обяд. Продължаваме към храма Танах Лот, който е свързан с балийската митология от векове. Той е един от седемте морски храма. Виждат се един от друг като верига по югозападното крайбрежие на острова. Това свещено място е силно повлияно от индуизма. Нощувка.

  • Ден 6

    Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия (срещу доплащане) – храм Uluwatu и вечерно шоу с танци Kecak, разказващи част от епоса Рамаяна. Нощувка.

  • Ден 7

    Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия (срещу доплащане) – трансфер до Карангасем и посещение на един от най-забележителните храмове – Lempuyang, наречен „Портите на Рая“. Намира се в планина със същото име, на 1175 м над морското равнище, където небето и земята се докосват. Продължаваме към Tirta Gangga, бивш кралски дворец в източната част на острова. Нощувка.

  • Ден 8

    Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия (срещу доплащане) – круиз до о-в Лембонган. Вълнуваща разходка с луксозен катамаран. Отпътува се от пристанището на Беноа в 09:15 ч. Акостираме в Hai Tide Beach Resort, където имате 5 часа, за да се насладите на плаж, шнорхелинг в тропическите води на залива и разходка из прекрасните зелени градини. Предлагат се допълнително каяк, парасейлинг, гмуркане. Включен обяд на барбекю до басейна. Нощувка.

  • Ден 9

    Закуска. Свободно време за плаж или допълнителна екскурзия (срещу доплащане) – трансфер до селището Батубулан и посещение на фабриката Batik за боядисване на текстил и дрехи. Продължаваме към селището Celuk, център за сребърна и златна ръчна бижутерия. Спира се в Убуд и Кинтамани, като по пътя има фото пауза на Пенелокан.Стигаме до Tampak Siring. Посещение на храма Тирта Емпул. Новогодишна вечеря – с доплащане. Нощувка

  • Ден 10

    Закуска. Свободно време. Нощувка

  • Ден 11

    Закуска. Трансфер и полет до Сингапур. Нощувка в Pan Pacific Singapore 5 * (или подобен).

  • Ден 12

    Закуска. Обзорна обиколка на Сингапур (включена в цената) – Марина Бей, Еспланадата, Китайския квартал, Парка Мерилион. Трансфер до летището за полет на Turkish Airlines в 23:35 часа за Истанбул.

  • Ден 13

    Пристигане в Истанбул в 06:10 часа. Свързващ полет за София в 08:45 часа. Кацане в София в 09:05 часа.

Допълнителна Информация

Необходими документи

Три имена на латиница по международен паспорт;

Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин; Номер на паспорт и дата на валидност;

*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.



Условия и Забележки

  1. Плащания:

Авансово плащане – 50 % от общата сума при записване;

Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване;

Анулационни срокове:

3.1.    Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка, е до 60 дни преди датата на пътуването.

3.2.    При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50 % от  цената на пътуването. Важи и за предплатените екскурзии.

3.3.    Ако направената анулация е от 29 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100 % от цената на пътуването. Важи и за предплатените екскурзии.
При неявяване за полет, неустойката е в размер на 100 % от цената на пътуването.

 

ВАЖНО:

  • Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени. Цените на горивата в програмата за  Тайланд са калкулирани с параметри $700/тон и 1 евро = 1,2 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по- късно от 21 дни преди датата на заминаване за чартърните полети или към момента на издаване на билетите за групата, когато полетите са с Турски авиолинии.
  • Авиокомпанията си запазва правото да актуализира часовете на излитане и кацане, за което туроператорът ще информира своевременно пътниците..
  • Възможно е да настъпят промени. Тур операторът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от оператора причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
  • За пътуване до Индонезия и Сингапур се изисква международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизане в страната. Не се изискват допълнителни ваксини
  • За деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях, трябва да се носят оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители или непътуващият родител са съгласни детето да излезе в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, трябва да се предостави актът за раждане на детето, както и копие от него. Документите ще послужат пред българските гранични власти..
  • Чужденци, влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт. Условията за влизане в Тайланд на граждани от трети страни следва да се проверят лично. Туроператорът не носи отговорност за изисквания, различни от тези за български граждани.
  • Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайтсърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора

 

Забележка:

Посочените цени са ексклузивни за обявения период.
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 12 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 21 дни преди отпътуване).
Пътуването е подходящо за хора с ограничена подвижност.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТУРОВЕ

Бали

  • Сафари в Bali Safari Marine Park – 98 €
  • Храм Uluwatu и вечерно шоу с танци Kecak – 54 €
  • Lempuyang и Tirta Gangga – 54 €
  • Круиз до о-в Лембонган – 182 €
  • Батубулан, Убуд и Кинтамани – 40 €

 

Важно:
Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на  нови изисквания и разпоредби.
Цените на екскурзиите подлежат на препотвърждение от агенцията-партньор на място.
Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.

Препоръчваме предварително записване за гарантиране на местата и по-добра организация.
Провеждат се на английски език, като по-големите групи са с превод на български.