Направи запитване

Почивка в Пунта Кана - хотел Melia Caribe Beach Resort 5 *

7 нощувки на All Inclusive и 2 транзитни в Мадрид

цени: от 4314.00 лв.
Оферта №: 233986
Нощувки: 11 дни, 9 нощи
Транспорт: Самолет
Маршрут: Пунта Кана, Доминиканска република

Почивка в Доминиканска Република - 7 нощувки в хотел Melia Caribe Beach Resort 5 *  на All Inclusive и 2 нощувки в Мадрид. Хотелът е идеален за Вас , ако предпочтитате активната почивка и ще Ви предложи много развлечения и  спортове. 

 

Цени и дати

Дата на Пътуване
19/01/2024
09/02/2024
01/03/2024
Човек в делукс стая
4 435.00 лв.
4 314.00 лв.
4 441.00 лв.

Цената включва:

  • Двупосочен самолетен билет Мадрид - Пунта Кана - Мадрид с Ibeorjet в икономична класа
  • Двупосочен самолетен билет София - Мадрид - София с Bulgaria Air в икономична класа
  • Летищни такси.
  • 20 кг чекиран багаж + 8кг ръчен + малка чанта
  • 2 нощувки със закуски в хотел  3* / 4 *  в Мадрид 
  • Шатъл трансфери летище - хотел - летище в Мадрид
  •  7 нощувки на база All Inclusive в хотел Meliá Caribe Beach Resort 5*  в Пунта Кана.
  • Трансфери летище - хотел - летище в Доминикана.
  • Медицинска застраховка

Цената не включва:

  • Доброволна застраховка „Отмяна от пътуване“, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Сключва се до 5 дни от направено плащане.
  • Входно / изходни такси в Доминикана - 20 USD. Заплаща се в брой на летището. Възможна е промяна на сумата.
  • Допълнителни екскурзии.

Хотели

Meliá Caribe Beach Resort

  • Описание

    Melia Punta Cana Beach Resort се намира на един от най-красивите карибски плажове-Баваро Бийч, известен с белия си пясък и кристално чисти, тюркоазено-сини води. Комплексът е само за възрастни и предлага на своите гости една незабравима почивка в тропическия рай на Пунта Кана. Melia Punta Cana предлага гурме кухня както в тематичните си ресторанти, така и в бюфет ресторанта Rumba – голямо разнообразие на кулинарни изкушения за всеки вкус. YHI Spa предлага най-добрите услуги и процедури, включващи всички нови тенденции за уелнес и красота. Природата е идеално интегрирана във всеки ъгъл на хотела. Тучните тропически градини създават уникална и завладяваща атмосфера. Ако някога сте си представяли рая, то той определено ще прилича много на Melia Punta Cana.

    Meliá Punta Cana Beach Hotel предлага разнообразна развлекателна програма, дейности и шоу програми, като: йога, падъл йога, падъл борд, аеробика на плажа, зумба, партита край басейна, воден волейбол, уроци по танци (бачата, меренге и салса), диско вечери, часове по готварство, съоръжения за водни спортове, караоке. Хотелът предлага още следните удобства и услуги: собствен плаж, градина, 2 басейна, YHI SPA, денонощна рецепция, консиерж услуги, помещение за съхранение на багаж, банкомат, туристическо бюро, паркинг, обменно бюро, ресторанти, барове, казино, ВИП услуги, минимаркет, магазини. YHI Moves & Welness-модерно оборудван фитнес център, на разположение 24 часа за всички гости на хотела, които желаят да поддържат идеална формата си, дори по време на почивка.

    Основен бюфетен ресторант Mosaico-отворен за закуска, обяд и вечеря. Ресторант Muoi- насладете се на традиционната кухня на Виетнам в най-изтънчената и неповторима атмосфера.  Rumba-този голям, открит бюфет се намира край плажа с невероятна панорамна гледка към Карибско море. Casa Nostra-красивият аромат на босилек и риган ви привлича в този ресторант, предлагащ автентична традиционна италианска кухня. Hokkaido- открийте изисканият азиатски фюжън във всяко от ястията, сервирани тук и се насладете на забележителните ястия от японската кухня. Ресторант Quimera-частен а-ла-карт ресторант и ресторант със шведска маса за гостите на клуба The Level. Ресторант Capri-предлага на гостите възможност да опитат някои от най-добрите ястия в гръцката кухня. Ресторант Alma-въплъщава характера и духа на Испания във всяко от своите ястия. Merkado-ресторантът предлага фантастичен международен бюфет. O Grille-ресторантът се намира в новия воден парк в Melia Caribe Beach, предлага на гостите си вкусни снаксове край басейните и зоната за пикник. Tartufo предлага меню за вечеря, специално изготвено за любителите на пицата, пастата или ризотото. Bazzar-готови ли сте за най-добрата вечеря в стил американски грил?

    Jigger Bar-намира се между ресторантите Muoi, Casa Nostra и Mosaico, идеално място за почивка преди или след вечеря с приятна, релаксираща атмосфера. Replay Bar-перфектното място да се насладите на спортни събития на живо, докато отпивате от своята освежаваща напитка.

    Cocotal Golf &Country Club- професионално голф игрище с 18 дупки, разположено сред красотата на доминиканския пейзаж. Разположен е на 2 км от комплекса.

    Търговски център Palma Real-само на крачка от курорта, този голям мол предлага огромно разнообразие от развлечения, ресторанти, както и магазини с известни марки. Посетете Palma Real Shopping Village и се насладете на свободното си време с различни дейности, барове, ресторанти и много други. Не се притеснявайте, че пазарувате прекалено много-между хотела и търговския център има организиран транспорт. Отворен от 10 до 22 часа.

    Специално за младоженци-романтична закуска в леглото, подарък изненада за двойката, бутилка пенливо вино и кошница с тропически плодове в стаята, 10% намаление в SPA. Изисква се свидетелство за сключен брак.

  • Стаи

    Deluxe стаите са разположени в средата на комплекса, близо до езерата и екзотичните градини, и са идеален избор за гостите, които искат да се потопят в карибската атмосфера. Стаите са големи 42 кв.м., предлагат избор между две единични легла или едно голямо. Разполагат с тераса или балкон с изглед към градината, климатик, LCD телевизор, сателитни канали, сейф, минибар, телефон, кана за приготвяне на кафе, Wi-Fi, ютия и дъска за гладене, баня с душ, тоалетни принадлежности, сешоар.

    Останалите категории стаи в хотела са: Premium Beachside Room–разположени в близост до плажа; The Level Suite-с гледка към градините и възможност за ползване услугите на клуба The Level; The Level Garden Suite–с две отделни помещения, размер 84 кв. м. и балкон с изглед към градината; The Level Ocean Suite-84 кв.м., две отделни помещения и невероятен изглед към морето.

Програма

  • Ден 1

    Полет София – Мадрид. Трансфер и настаняване за 1 нощувка в хотел в района на летището в Мадрид.

  • Ден 2

    Закуска. Трансфер до летището за полет до Пунта Кана, пристигане същия ден и трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

  • Ден 3

    Закуска. Свободно време за плаж и допълнителни екскурзии. Вечеря. Нощувка.

  • Ден 9

    Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време. Трансфер до летището в Пунта Кана за полет до Мадрид.

  • Ден 10

    Пристигане в Мадрид. Настаняване за 1 нощувка в хотел .

     

  • Ден 11

    Закуска. Освобождаване на хотела. Свободно време. Трансфер до летището и полет за София.

Допълнителна Информация

Необходими документи

Българските граждани, пътуващи за Доминиканска република, е необходимо да притежават международен паспорт със срок на валидност не по-малък от 6 месеца към датата на връщане от пътуването.



Условия и Забележки

Полетно разписание : 

1 ден София-           Мадрид  17:05 -19:40
2 ден Мадрид - Пунта Кана  16:00 - 20:10 
9 ден Пунта Кана - Мадрид  22:10 - 11:25 ( +1 ден )
11 ден Мадрид -        София 13:45 - 18:10 

Полетното разписание подлежи на препотвърждение за различните дати на пътуване.

 

Условия за резервация:

  • Депозит до 24ч след резервация –50 % 
  • Доплащане до 30 дни преди отпътуване  

 

Допълнителни пояснения : 

  • Самолетните билети се издават в момента на внасяне на депозит и не могат да бъдат анулирани.
  • Посочените цени са динамични и  подлежат на препотвърждение към момента на резервация.
  • Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
  • Възможно е пътуване и за други дати, спрямо чартърните полети от Мадрид- моля обърнете се към нас за повече информация 
  • Допълнителните екскурзии се провеждат на испански, български или английски език.
  • Всякакви местни, комунални или общински такси, въведени от местното законодателство, се заплащат при пристигане на рецепция в хотела. Размерът на таксите e възможно да се промени.
  • Пътуването се провежда индивидуално и не се предвижда водач. Настаняването в хотелите е след 16:00ч, освобождаването е до 12:00ч
  • Риск от заразяване с малария: тип C - необходимо е да си осигурите репеленти против ухапване от комари + доксациклин или друг заместващ медикамент, след консултация с личния лекар или специалист от НЦЗПБ : www.ncipd.org
  • Настаняването в хотелите е след 16:00ч, освобождаването е до 12:00ч
  • Туристите могат да прекратят договора за Туристически пакет, по всяко време, срещу съответната такса за прекратяване.
  • Туроператорът не носи отговорност за променено от авиокомпанията полетно разписание.
  • Туроператорът не носи отговорност за резултата от направените Ковид тестове и последиците, свързани с това,  в случай, че се изискват такива.

 

Туристическият пакет се предлага от туроператор Посока Ком ООД със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, ул. Сердика 12, тел: 070017107, e_mail: office@posoka.com. Цената на туристическия пакет е изчислена по 1.956 лева за 1 евро.