Безплатен бюлетин всяка седмица, всички актуални промоции

 
Ваучер

Ваучер за подарък - условия за ползване

Уважаеми клиенти,

Имаме удоволствието да Ви представим един много специален продукт: Ваучер за подарък на Posoka.com.

Ваучерът за подарък е нов и оригинален продукт, който можете да закупите от всеки офис на Posoka.com и да подарите на Ваш приятел, роднина или на любимия човек.

Ваучерите за подарък са два вида:


 1. Ваучери с фиксирана стойност – 50, 100, 200, 500 лв.

  Този вид ваучери Ви дават отлична възможност да направите страхотен подарък за сума, която можете да си позволите и искате да платите, а този, който го получава да може да го използва за заплащане на пътуване по собствен избор.
  Как работи ваучерът: Вие решавате да подарите на някого подарък за определена сума. Идвате в офис на Posoka.com и закупувате ваучера. Човекът, на когото го подарите, идва в следващите 12 месеца до който и да е офис на Posoka.com, избира си екскурзия, почивка, самолетен билет, автобусен билет или само хотелско настаняване и заплаща стойността с ваучера. Ако стойността на подаръка е по-висока, клиентът си доплаща.

  Приятен и неангажиращ подарък за всеки!


 2. Ваучери, в които Вие избирате точно какво да подарите на Ваш близък и той/ тя трябва да ползва точно същия продукт на цена в момента на резервиране или по-ниска, но не по-висока от тази, която Вие сте заплатили.
 3. Подаръкът е доста ангажиращ и трябва добре да познавате получателя.
  В случай, че е така, ще направите страхотна изненада, подарявайки мечтаното пътуване.  Общи условия за използване
  на ваучер тип „GIFT CERTIFICATE”, на стойности от 100лв., 200лв. и 500лв.
  Ваучерът „GIFT CERTIFICATE” представлява сертификат на стойност, определена от Вас, който дава право на притежателя му да получи от нас и нашата разнообразна партньорска мрежа, избрано от него преживяване/екскурзия и др./

  1. Ваучерът „GIFT CERTIFICATE” е валиден за период до 1/една/ година от датата на закупуването му. Валидността на същия се отбелязва на посоченото за това място.

  2. Ваучер с нарушена цялост е недействителен.

  3. Един ваучер може да бъде използван само в търговските обекти, находящи се на територията на обекта, от който същият е закупен.

  4. Ваучерът може да бъде преотстъпван на трето лице. Същият притежава белезите на ценна книга на приносител.

  5. Потребителят се задължава да използва цялата стойност на ваучера еднократно.

  6. Закупеният ваучер не може да се връща и съответно да се търси неговата левова равностойност, нито в цялост, нито частично.

  7. При наличие на разлика в стойността на ваучера и стойността на избраната услуга/екскурзия и др./, Потребителят се задължава да я доплати при сключване на договора за реализиране на пътуването. В случай, че ваучерът е с по-голямата измежду двете стойности, на Потребителя сума не се възстановява.  Ваучерите можете да закупите от всеки офис на туристическа агенция Posoka.com.
  Списък с офиси
  Изпрати това изгодно предложение на приятел, който ще е заинтересуван