Направи запитване

6 дни в Москва - екскурзия с 5 нощувки със закуски в хотел 3* и полет на България Еър!

Оферта №: 47795
Нощувки: 6 дни, 5 нощи
Транспорт: Самолет
Маршрут: Москва, Русия; Last Minute, Mars; Европа със самолет, Mars
СПЕЦИАЛНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ!

Москва - градът със сто лица!

Невероятна възможност да се запознаете с изкуството и културата на руската столица. Москва наистина има какво да ви покаже – една неповторима симбиоза между минало и настояще, стил и ритъм на живот, които ще ви изненадат и без съмнение си заслужава да бъдат опознати и преживени.

Пакетната цена на тази екскурзия включва:
  • Самолетен билет София - Москва - София с авиокомпания Bulgaria Air.
  • Летищни такси.
  • 23 кг. чекиран и 10 кг. ръчен багаж.
  • Трансфери летище - хотел - летище.
  • 5 нощувки със закуски в хотелски комплекс Izmailovo /Хотел Gamma 3*/.
  • Екскурзоводско обслужване на руски език по посочените в програмата екскурзии.
  • Виза.
  • Медицинска застраховка с покритие 30000 евро за периода на пътуване със ЗАД „Армеец”и покрива “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“, “Репатриране вследствие злополука или акутно заболяване“, и “Спешна дентална помощ”. Лимитът на отговорност за „Спешна дентална помощ“ е 350 EUR/USD независимо от избраната застрахователна сума.

  • Цени и дати

    Цената включва:

    • Самолетен билет София - Москва - София с авиокомпания Bulgaria Air.
    • Летищни такси.
    • 23 кг. чекиран и 10 кг. ръчен багаж.
    • Трансфери летище - хотел - летище.
    • 5 нощувки със закуски в хотелски комплекс Izmailovo / Gamma 3*/.
    • Екскурзоводско обслужване на руски език по посочените в програмата екскурзии.
    • Виза.
    • Медицинска застраховка с покритие 30000 евро за периода на пътуване със ЗАД „Армеец”и покрива “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“, “Репатриране вследствие злополука или акутно заболяване“, и “Спешна дентална помощ”. Лимитът на отговорност за „Спешна дентална помощ“ е 350 EUR/USD независимо от избраната застрахователна сума.

    Цената не включва:

    • Доплащане за бързо издаване на виза до 3 работни дни – 90 лв.
    • Застраховка „Отмяна от пътуване“, която се сключва по желание на клиента. Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма със ЗАД „Армеец“, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва най-късно до 5 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия ориентировъчно е около 3% от застрахованата сума. Повече информация в офиса на фирмата.
    • Лични разходи.

    Програма

    • Ден 1

      Заминаване от летище София – Терминал 2, в 15:40 с полет на авиокомпания България Еър.
      Пристигане в Москва на летище Шереметиево в 18:40.
      Посрещане на летището от представител на фирмата - партньор и трансфер до хотелски комплекс Izmailovo /Хотел Gamma 3*/.
      Настаняване.
      Свободно време.
      Нощувка.
    • Ден 2

      Закуска на блок маса.
      Среща с екскурзовода в лоби бара на хотела. Придвижване с метрото до центъра на Москва.
      Пешеходна екскурзия в центъра на руски език - градините на Александър, Червеният площад, Манежен площад, Храм паметник Св. Василий Блаженни, Историческият център. Следва панорамен автобусен тур в централната част на руската столица – Катедралният храм Христос Спасител – най-голямата руска катедрала, символ на възраждащата се християнска Русия, Паркът на Победата в Поклонна гора, посветен на победата на Руската армия над Нацистка Германия, панорамната площадка на „Воробьевы горы“, откъдето се открива великолепна гледка към Москва.Известните – Театральная и Лубянская , Волхонка, улица Знаменка, Моховая, Ильинка, и други московски забележителности .
      Следва пешеходна екскурзия в Кремъл! - Камбанарията на Иван Велики, Цар Камбана, Цар Топ, Съборният площад – катедралите Успение Богородично, Архангелска и Благовещение.
      Обща продължителност на екскурзиите: 5-6 часа.
      Свободно време.
      Нощувка.
    • Ден 3

      Закуска на блок маса.
      Среща с екскурзовода на метро станция „Площадь Революции „ в 10:00 часа сутринта - Пешеходен тур – „Москва на художниците“ . Разходка по Замоскворечието - квартал, съхранил очарованието на старинната търговска част на Москва – улица Полянка, улица Ордынка и Марфо-Мариинская обител. Посещение на Третяковската галерия! Разглеждане на експозицията на руското изкуство XVIII - XIX век.
      Обща продължителност – 3-4 часа.
      Свободно време.
      Нощувка.
    • Ден 4

      Закуска на блок маса.
      Свободно време за самостоятелно изследователско пътешествие в Москва. Възможност за допълнителни екскурзии срещу доплащане.
      Нощувка.
    • Ден 5

      Закуска на блок маса.
      Среща с екскурзовода на метро станция „Площадь Революции „ в 14:00 часа. Посещение на киностудиото Мосфильм. Посещение на музеят на Киноконцерна. В залите са събрани различни ценни експонати, сред които колекция от реставрирани ретро автомобили от началото на XX век. Разглеждане на снимачните площадки.
      Продължителност – около 3 часа.
      Свободно време за разходки и шопинг.
      Нощувка.
    • Ден 6

      Закуска на блок маса.
      Свободно време.
      Трансфер до летище Шереметиево.
      Отпътуване за София в 19:05 с полет на авиокомпания България Еър.

    Допълнителна Информация

    Необходими документи

  • Паспорт с валиднос минимум 6 месеца от дата на връщане в България. Поне 2 свободни (чисти) страници в паспорта за полагане на виза;
  • Виза. Необходими документи:
    Визова анкета, която се попълва със съдействието на ТО
    1 Цветна снимка с размер 3,5 Х 4,5 см **Качество на снимката: Снимката трябва да е актуална (не повече от 6 месеца) към момента на подаване на документите. Лицето и горната част на раменете трябва да се виждат на снимката, размерът на лицето трябва да заема 70-80% от цялата снимка Образът трябва да се отличава и да е контрастен. Снимката трябва да е с високо качество, без замазвания. Погледът трябва да е насочен напред ·Тенът на кожата трябва да е естествен. Яркостта/контрастът трябва да са умерени Снимката трябва да е разпечатана на висококачествена гланцова фотохартия
    Стил и осветяване: Цветна снимка на бял фон Очите трябва да са отворени и да се виждат, да не са скрити от косата Лице – строг анфас, не се разрешават снимки заснети в профил, с наклонена глава, трябва отчетливо да се виждат контурите на лицето Осветяването на снимката трябва да е равномерно, без сенки, без ефект „червени очи“ ·Без тъмни, затъмнени (слънчеви) очила. Без очила с масивна рамка. Ако на снимката лицето е с диоптрични очила, е задължително очите да се виждат, без отразяване на светкавицата в очилата, без затъмнени стъкла. Очилата не трябва да закриват очите Консулското учреждение има право да изиска допълнителни документи за оформяне на виза, да покани на събеседване или да увеличи срока за оформяне на визата.
  • За деца до 18г. пътуващи с един или без родител – нотариална заверено пълномощно от единия или двамата родители – Без медицински изисквания за имунизации


  • Условия и Забележки

  • Посочените цени са промоционални и важат до изчерпване на свободните места.
    Информация за пътуването по чл. 82 от Закона за туризма
    Дестинация: Москва, Русия.
    Хотел – категория 3*
    Посочените цени са промоционални и важат до изчерпване на свободните места.
    Полетното разписание за всяка дата на отпътуване е различно.
    Условия за плащане – 50% от общата цена в аванс при резервиране, останалите 50% от сумата, се заплащат до 30 дни преди отпътуването.
    Минимален брой участници – 2.
    Паспортни изисквания – валиден паспорт.
    Визови изисквания – необходима е виза.
    Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
    Допълнителните екскурзии се провеждат на руски език.
    Пътуването е индивидуално и не се предвижда водач от България.
    Всякакви местни, комунални или общински такси, въведени от местното законодателство, се заплащат при пристигане на рецепция в хотела. Размерът на таксите e възможно да се промени. 
    Туристите могат да прекратят договора за Туристически пакет, по всяко време, срещу съответната такса за прекратяване.
    За деца под 18 години, пътуващи без единия или двамата родители - нотариално заверено писмено съгласие за пътуване в чужбина от своите родители, настойници, попечители.
    Туристическият пакет се предлага от туроператор Посока Ком ООД със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, ул. Сердика 12, тел: 070017107, e_mail: office@posoka.com
  • Необходими документи за получаване на виза:
    - Паспорт.
    - Ксерокопие на паспорта.
    - Попълнена визова анкета.
    - Една снимка /цветна, с размери 3,5 х 4,5 см/.