Направи запитване

Гърция - Лято 2020: Почивка в Халкидики със собствен транспорт - Akritas Ef Zin Villas

цени: от 658.00 лв.
Оферта №: 186944
Нощувки: 8 дни, 7 нощи
Транспорт: Собствен
Маршрут: Касандра/Халкидики, Гърция

30% отстъпка от посочените цени за резервации до 31.08.2020г!

Akritas Ef Zin Villas се намира в Palioúrion, на Халкидики, район Македония, и предлага сезонен открит басейн и сауна. Гостите ползват безплатен WiFi на цялата територия.
На разположение са също помещения за настаняване с кухня, оборудвана със съдомиялна машина и фурна.
Akritas Ef Zin Villas разполага и с тераса. Гостите могат да се хранят в ресторанта на място. В Akritas Ef Zin Villas има и минимаркет.
Осигурява се безплатен трансфер до 7 различни плажа из Касандра. Предлагат се велосипеди под наем, а районът е популярно място за колоездене. Термалните бани на Агия Параскеви са на 6 километра, а летище Солун е на 84 километра от хотела.

Цени и дати

Цената включва:

  • 7 нощувки в Akritas Ef Zin Villas на база закуска, на човек.
  • Настаняване в двойна стая стандарт.

 

Условия за резервация:

 • 50 % депозит при резервация;
 • 50 % се заплаща  до 21 дни преди пристигането.

 

Цената не включва:

 • Транспорт.
 • Медицинска застраховка за периода на пътуване със ЗАД „Армеец”и покрива “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“, “Репатриране вследствие злополука или акутно заболяване“, и “Спешна дентална помощ”. Лимитът на отговорност за „Спешна дентална помощ“ е 350 EUR/USD независимо от избраната застрахователна сума.
 • Застраховка „Отмяна от пътуване“, която се сключва по желание на клиента. Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма със ЗАД „Армеец“, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Застраховката се сключва най-късно до 5 календарни дни, считано от датата на внасяне на депозит. Размерът на застрахователната премия ориентировъчно е около 3% от застрахованата сума. Повече информация в офиса на фирмата.
 • Градска такса - заплаща се на място в хотела.
 • Лични разходи.

Хотели

AKRITAS EF ZIN VILLAS

 • Описание

  Хотел Akritas Ef Zin Villas и Suites е разположен на 4 км от село Палиури, на 80 км. от Солун в район Македония. За гостите на хотла се осигурява безплатен трансфер до няколко различни плажа на Касандра - Халкидики като най-близкият е на 5 км от хотела.  Хотел Akritas Ef Zin Villas и Suites разполага с открит басейн, сауна, ресторант, мини-маркет, и безплатен Wi Fi  интернет. 

 • Стаи

  Akritas Ef Zin Villas и Suites е комплекс съставен от 2 самостоятелни, 13 луксозни вили  и 12 апартамента, които са обзаведени в прекрасна комбинация на дърво и камък, с телевизор и сателитна телевизия ( в някои има и DVD плеър), баня с вана и ли душ, кухня с фурна и съдомиялна. Гледката от стаите е към градината, басейна или безкрайното синьо море и небе. Кухните са напълно оборудвани и давт възможност за пълно бослужване.
  Двете самостоятелни вили имат просторни стаи, столова и кухня, частен басейн, джакузи, камина, автономна климатизация и частен паркинг.

Допълнителна Информация

Необходими документи

 • Валиден документ за самоличност;
 • За деца до 14 години задължително международен паспорт;
 • Непридружени лица под 18г. представят на граница нотариално заверена декларация от родителя/родителите си за правото да пътуват в чужбина.

 

 

 Условия и Забележки


Денят на настаняване може да бъде различен от посочените дати;
Настаняването може да бъде за различен брой нощувки от посочените.

Допълнителни местни такси, заплащани на рецепция в хотела, в сила от 01.01.2018г.

 

 • хотел 5* - 4 EUR на стая, на нощувка
 • хотел 4* - 3 EUR на стая, на нощувка
 • хотел 3* - 1,5 EUR на стая, на нощувка

От 15 юли 2020 г. българските граждани могат да влизат на територията на Република Гърция при наличие на отрицателен тест за COVID 19, направен не повече от 72 часа преди влизането на територията на страната на английски език в лицензирана лаборатория и предварително попълнен формуляр (48 часа преди влизането на територията на страната)  и получен QR код -  на следния сайт: https://travel.gov.gr